Çamurlu yollar kurutuluyor: Yüksekova'da değil, Çaldıran'da!

Çamurlu yollar kurutuluyor: Yüksekova'da değil, Çaldıran'da!

Van'ın Çaldıran Belediyesi ekipleri, bozuk yollara mıcır döşereyerek kullanılır hale getiriyor.

Çaldıran Beleiyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde bulunan mahallelerde eriyen kar sularından dolayı bozulan yollara mıcır döşererek kullanılır hale getiriyor.

İlçede bulunan Fatih Sultan Mehmet, Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur, Recep Tayyip Erdoğan ve Yavuz Sultan Selim mahallelerinde eriyen kar sularından dolayı çamurlaşan yolları mıcırlar döşenerek kullanılır hale getiriliyor.

Geçen yaz sezonunda mahallelerde bordürlü parke taşı yapımı için stabilize yol çalışmalarında bulunduklarını belirten Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, "Geçen yıl parke taşı için yaptığımız stabilize yollarda eriyen kar sularından dolayı kısmen bozulan yollarımız oldu. Bozulan yollarımıza asfalt yol için kullanılan mıcırlarla güçlendirerek önümüzdeki aylarda tüm bordürlü parke taşları ile süslemeyi hedefliyoruz" dedi.

Çamurlu yolları kurutuluyor: Yüksekova'da değil, Çaldıran'da!

Çamurlu yolları kurutuluyor: Yüksekova'da değil, Çaldıran'da!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum