Çakıroğlu davası ertelendi

Çakıroğlu davası ertelendi

İzmir Ege Üniversitesi'nde yaşanan bir arbedede Ülkü Ocakları sorumlusu Fırat Çakıroğlu'nun öldürülmesine ilişkin 1'i tutuklu 32 kişi hakkında açılan davanın duruşması, 6 Nisan'a ertelendi.

İzmir Ege Üniversitesi'nde geçtiğimiz yılın Şubat ayında yaşanan bir arbedede Ülkü Ocakları sorumlusu Fırat Çakıroğlu'nun öldürülmesine ilişkin 1'i tutuklu 32 kişi hakkında açılan davanın 3'üncü duruşması, İzmir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam edildi. 

Duruşmaya, tutuklu yargılanan Nurullah Semo ile tutuksuz yargılanan ancak başka bir dosyadan tutuklu bulunan Cihat Babatangoz, Çakıroğlu'nun ailesi ve avukatlar katıldı. Avukatların taleplerinin ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu sanık Nurallah Semo'nun tutukluluk halinin devamına ve ifadesi alınmayan sanıkların ifadelerinin tamamlanmasına karar vererek, duruşmayı 6 Nisan'a erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.