Çağlayan'da korkutan yangın

Çağlayan'da korkutan yangın

Kağıthane Çağlayan’da bir marangoz dükkanında çıkan yangında oluşan yoğun duman, mahalle sakinlerini korkuttu. İtfaiye ekipleri, dumanın tahliyesi için dükkanın camlarını kırdı.

Yangın, dün saat 09.00 sıralarında Kağıthane Çağlayan Şan Sokak’ta bulunan bir marangoz dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, marangoz dükkanındaki elektrik panosunun kısa devre yapması sonucu yangın çıktı.

Yangının büyümesi ile dükkandan çıkan dumanlar, üstündeki binaya kadar yükseldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Ancak dükkandan çıkan dumanlar nedeniyle binada yaşayan vatandaşlar sokağa döküldü. Dumanın hızlıca tahliye edilmesi için ise itfaiye ekipleri dükkanın camlarını kırdı. Yapılan çalışmaların ardından dükkandaki duman tahliye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.