Buz tutan kaldırımlara hiltili çözüm

Buz tutan kaldırımlara hiltili çözüm

Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars'ta buz tutan kaldırımları kürekle temizleyemeyen vatandaşlar hiltiyle çözüm buldu.

Kars'ta Sibirya soğuklarının ardından buz tutan kaldırımlar, havaların ısınmasıyla birlikte temizlenmeye başladı. Belediye ekiplerine yardımcı olan vatandaşlar ise ilginç yöntemlerle kaldırımların buzunu kırıyor. Kars'ta son günlerde havaların mevsim normallerin üstünde seyretmesiyle birlikte harekete geçen vatandaşlar iş yerlerinin önünde bulunan yaklaşık 20 santimlik buzları hiltiyle kırarak temizliyor.

Atatürk Caddesi üzerinde iş yeri bulunan Bora Özmen, iş yerinden çektiği elektrik yardımıyla kaldırımların buzunu hiltiyle kırıyor. Kürekle kıramadığı buz kütlelerini hiltiyle kıran Özmen, caddeyi kullanan vatandaşların da dikkatini çekti. Hiltiyle saatlerce buzları kıran esnaf, bir yandan da kırılan buz parçalarını küreklerle kaldırım kenarına bırakıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.