Bursaspor'da moral yemeği

Bursaspor'da moral yemeği

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor ile Torku Konyaspor maçı öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen moral yemeğine Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, yönetim kurulu üyeleri, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, teknik ekip ve belediyenin üst düzey yetkilileri katıldı. Yemekte konuşma yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bu akşam Dobruca Tesisleri'nde güzel bir tablo oluştu.  Bu akşamın sürprizi Hamza hocamızın aramızda olması" dedi.

"YENİ STADIMIZDA, YENİ BAŞARILARA İMZA ATMALIYIZ"

“Bugün takımımızın başında başarılı, değerli, ödüller almış bir teknik direktörümüz var" diyen Altepe, "Başarılı hedef için Bursaspor’a katkıda bulanacaktır. Hamza Hamzaoğlu ve ekibinin Bursaspor’a hayırlı olmasını arzuluyorum. Pazartesi hizmete alacağımız stat Türkiye’nin en modern tesisi. Burada Avrupa kupaları maçları oynamalıyız. Bursaspor’un bu statta maç kaybetmemesi gerekiyor. Başarının geleceğine inanıyoruz. Büyükşehir olarak Bursaspor’a her türlü desteğimizi veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Kasası güçlü, takımı güçlü olsun. Bu formanın hakkını vermek için insanlarda formayı terletsin. Yarın Konya’ya gidiyorsunuz. Orada kenetlenen bir ekip olarak tüm ruhumuzu sahaya yansıtıp müsabakadan galip ayrılmalıyız” diye konuştu.

BÖLÜKBAŞI "SIKINTILI GÜNLER YAŞIYORUZ"

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da sıkıntılı günler yaşadıklarını ifada ederek, “Mağlubiyetler serisine alışık değiliz. Hepimiz çok üzüntülüyüz bu durumdan. Bursaspor büyük takım. El birliği ile bu sıkıntılardan çıkacaktır. Başarılı olduğumuz günleri özlüyoruz. Bugün yeni hocamız aramıza katıldı. Hamza Hamzaoğlu ve ekibine hoş geldiniz diyorum. Ayağa kalkıp koşup, daha iyi yerlere geleceğiz. Konya’dan galibiyetle geleceğimize inanıyorum” dedi.

SEVİNÇ: “BU DURUMDAN ÇIKACAĞIZ"

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç ise, “Bey efendiliği, futboluyla takdir ettiğimiz bir insan bugün takımımızın başında. Bursa’nın tek vazgeçilmezi Bursaspor. Bursaspor’un bugünkü durumu bizi üzüyor. Futbolcu kardeşlerimiz bu durumdan çıkacaklarına inanıyorum. Necmi Güzey hocamın dediği gibi hava güzel, saha güzel, top güzel. Çıkıp oynayıp. Hep beraber gülelim” şeklinde konuştu.

HAMZAOĞLU: “BEKLENTİNİN FARKINDAYIZ"

Son olarak söz alan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise şunları söyledi:
“Burada olmaktan çok mutluyuz. Bugüne kadar hep dışarıdan görüyorduk. Bugün bir kez daha gördük. Alınan şampiyonluk tesadüf değilmiş. Bundan sonraki başarılar ne olursa olsun şampiyonluk gelecektir. Bu başarıyı beraberde yaşarız. Bu imkanlar beklentiler bizim üzerimizde baskı yaratmasın. Hedefleri büyütelim. Sadece hedefe odaklanalım. Şehirdeki herkes kenetlenmeli. Herkes keyif alıp, mutlu olursa her şey daha kolay olur. İlk çalışma esnasında şunu gördüm. Sahada bu sonuçları hak etmeyen takım gördüm. Herkes istekliydi. Beni çok umutlandırdı. Güzel işler yapacağız. Bunları beraber göreceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.