'Bunları tersine çevireceğim'

'Bunları tersine çevireceğim'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'de dün gece üst kurul delegeleriyle basına kapalı toplantı yaptı. Bahçeli'nin Denizli, Aydın Uşak, Manisa il başkanlarının da katıldığı toplantıda, "Bunları kaplumbağa gibi tersine çevireceğim" dediği öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'de partisinin üst kurul delegeleri, belediye başkanları, milletvekilleri, ilçe başkanlarıyla Tarihi Havagazı Fabrikası'nın salon bölümünde basına kapalı toplantı yaptı.

Muhaliflerin 19 Haziran'da tüzük kurultayını toplamaya çalıştığı bir ortamda "Bu oyunu bozun" diyerek, delegeyi 10 Temmuz'da yapılacak kongreye çağırdığı belirtilen Bahçeli'nin, toplantıda masada tek başına oturduğu ve sadece kendisinin konuştuğu öğrenildi.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, Bahçeli  yaklaşık 1.5 saat süren konuşmasında, "Bunları kaplumbağa gibi tersine çevireceğim. Paralelciler, Pensilvanya'dan aldıkları talimatla kaplumbağanın kabuğunun içine girmeye çalışıyor. Ülkücüleri dışarı atmak istiyor. Bu oyunu bozacağım" dediği ileri sürüldü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.