Bülent Tezcan: Erdoğan'ın istifa etmesi gerekiyor

Bülent Tezcan: Erdoğan'ın istifa etmesi gerekiyor

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, savcılığın Man Adası belgelerinin gerçek olduğunu tespit ettiğini söyledi. Tezcan, "Hani sahteydi? Erdoğan'ın istifa etmesi gerekiyor" dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından Parti Sözcüsü Bülent Tezcan basın toplantısı düzenledi.

Gerçek Gündem’in haberine göre, Bülent Tezcan CHP’nin “adalet ve demokrasi ittifakı”nın temsilcisi olduğunu söyledi.

Tezcan, “Büyük Orta Doğu Projesi’nin eş başkanının başında olduğu ittifak, Türkiye’yi bölme ittifakıdır, tek adam ittifakıdır. İdeolojik temelleri BOP eş başkanlığına dayandığı için milleti bölüyorlar. Kendinden olmayan herkesi terörist diye yaftalıyorlar. Terör ve destekçisi arıyorlarsa aynaya bakacaklar” ifadelerini kullandı.

‘MİLLETVEKİLLERİMİZİ HEDEF GÖSTERİYORLAR’

PYD’nin eski eş genel başkanı Salih Müslim’in, 2014 yılında Ankara’ya geldiğini hatırlatan Tezcan, “Komedi gibi bir şey. Terör örgütleriyle iş tutanların oyunu böyle bozulur. Şimdi hedef göstermeye başladı. Milletvekillerimizi, PM üyelerimizi hedef gösteriyorlar. Daha şehitlerimize ‘kelle’ dediğinin hesabını vermedin. Hiçbir CHP’linin şehitlerle ilgili olumsuz bir düşüncesi olmamıştır. Hiçbir CHP’li şehide ‘kelle’ dememiştir” dedi.

‘ERDOĞAN’IN İSTİFA ETMESİ GEREKİYOR’

Bülent Tezcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı, Man Adası belgeleri hakkında savcılığın takipsizlik kararı verdiğini belirtti.

Tezcan, “Savcılık, Halk Bankası’ndan ve ilgili bankalardan bu belgeleri sordu ve bu belgelerin gerçek olduğunu savcılık tespit etti. Hani sahteydi? Sahte olan bir şey varsa o da Erdoğan’ın söyledikleridir? Erdoğan’ın istifa etmesi gerekiyor” diye konuştu.

Tezcan, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün “CHP’nin başındaki şahsın da genel başkanlık ömrü çok uzun değildir. Yerine birini hazırlıyorlar. Kim olduğunu da biliyorum” sözleri hakkında da konuştu. Tezcan, “Metin Külünk’ün sözleri ve kendisi ciddiye alınacak biri değil. Cevap vermeye gerek duymuyoruz” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.