'Bücür'ün kaçırılan oğlu serbest bırakıldı' iddiası

'Bücür'ün kaçırılan oğlu serbest bırakıldı' iddiası

Geçtiğimiz günlerde Meksika'daki bir restoranı basan silahlı adamlar tarafından kaçırılan, ülkenin en azılı uyuşturucu baronu 'Bücür' lakaplı Joaquín Guzman'ın oğlu 25 yaşındaki Jesus Alfredo Guzmán Salazar'ın serbest bırakıldığı öne sürüldü.

5 gün önce Meksika'da bir restoranda rakip çete üyeleri tarafından kaçırıldığı iddia edilen Jesus Alfredo Guzmán Salazar'ın yapılan pazarlıkların ardından serbest bırakıldığı iddia edildi. AFP haber ajansına konuşan Salazar'ın ismi açıklanmayan akrabaları, "Uzun pazarlıklar sonucu o ve arkadaşlarını serbest bıraktılar. Şu anda sağlıkları da gayet iyi" dedi.

RAKİP KARTEL KAÇIRMIŞTI

Meksika'nın Jalisco eyaletindeki Puerto Vallarta kentinde bulunan restoranda 5 arkadaşı ile birlikte bir anda ortaya çıkan silahlı adamlar tarafından kaçırılan Salazar'ın babasının karteli Sinaloa'ya rakip olan Jalisco Yeni Jenerasyon'un kartelinin adamları tarafından kaçırıldığı iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.