Bitlis'te Ülkücülere sert tepki!

Bitlis'te Ülkücülere sert tepki!

-BİTLİS'te bir grup ülkücü, Diyarbakır'da Türk Bayrağı'nın indirilmesini protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi. Ülkücü gruba bir grup BDP'linin tepki göstermesi üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı. Polisin müdahalesi sonucu...

BİTLİS - Bir grup ülkücü, Diyarbakır'da Türk Bayrağı'nın indirilmesini protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi. Slogan atan ülkücü gruba çevredeki yurttaşlar sert tepki gösterdi. Ülkücüler yurttaşların tepkisi karşısında yürüyüşlerini yapamadan olay yerinden ayrıldı.

Diyarbakır'da 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki direkte bulunan Türk Bayrağı'nın bir gösterici tarafından indirilmesi, Bitlis Ülkü Ocakları yazılı pankart açarak yürüyen bir grup tarafından protesto edilmek istendi.

Akşam saatlerinde Nur Caddesi üzerinde toplanan yaklaşık 20 ülkücü, Türk Bayrağı taşıyarak kent merkezinde bulunan Ulu Cami önüne kadar geldi. Faşist sloganlar atarak cami önünde basın açıklaması yapmak isteyen ülkücülere çevredeki esnafa ve yurttaşlar tepki gösterdi. Tepkiler üzerine ülkücüler, basın açıklaması yapamazken, olay yerine ise çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

 

Bitlis'te Ülkücülere sert tepki!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.