Binali Yıldırım: Yalana karşı çok titizim

Binali Yıldırım: Yalana karşı çok titizim

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'de yaşanan tartışmayla ilgili açıklama yaptı. Yıldırım, "Yalana karşı çok titizim ama gözümün içine baka baka yalan söyleyenlere asla müsamaha göstermem" diye konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım, Meclis 23 Nisan Resepsiyonu’nda gazetecilerin sorunlarını yanıtladı.

Başbakan Yıldırım, TBMM Genel Kurulu’da bugün yaşananlara ilişkin olarak “Yalana karşı çok titizim ama gözümün içine baka baka yalan söyleyenlere asla müsamaha göstermem” dedi.

‘BUNU GÜL’E SORDU’

Yıldırım, CHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen 15 milletvekilinin, bunu demokrasi adına yaptıklarını söylemesinin hatırlatılması üzerine de “Yersen” ifadesini kullandı.

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün muhtemel adaylığıyla ilgili sorusuna “Bunu Abdullah Gül’e sormak daha iyi olur. Olasılıklara göre amel olmaz” yanıtını verdi.

‘SİSTEM DEĞİŞİR AMA HAYAT DEVAM EDER’

“Yeni sistemle birçok şeyin sonu, birçok şeyin ilki olacak” diyen Yıldırım’a “Neler değişecek?” sorusu yöneltildi. Yıldırım, “Hiçbir şeyin sonu yok, hayat devam ediyor. Sistem değişir ama dünya dönmeye devam eder” diye yanıtladı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.