Beytüşşebap’ta Öğrenciler Sınav Stresini Piknik Yaparak Attı

Beytüşşebap’ta Öğrenciler Sınav Stresini Piknik Yaparak Attı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrenciler yıl sonu sınavları öncesinde güzel havayı fırsat bilerek köydeki bahçelerde piknik yaptı.

Öğrenciler sınav stresini atabilmek için önceden evlerinde hazırlamış oldukları pasta, börek ve yaprak sarmalarını okula getirip topluca meyve bahçelerine gidip akşam geç saatlere kadar pikniğin keyfini çıkardı. Beytüşşebap ilçesine bağlı Başaran köyündeki Cemil Gökçe İlk ve Ortaokul’u 1’inci ve 4’üncü sınıf öğrencileri öğretmenleriyle birlikte bir etkinlik düzenleyerek köydeki bahçelik alanda piknik yaptı.

Sınıf Öğretmeni Abdulaziz Akbaş, öğrencileriyle güzel bir gün geçirmek isteğini belirterek sınav öncesi moral amaçlı bir etkinlik düzenlediğini söyledi. Akbaş, "Öğrencilerimizle bu gün yıl sonu pikniği gerçekleştirmek istedik. Öğretmen arkadaşlarımız sağ olsun bize eşlik ederek minik öğrencilerimize güzel bir gün yaşatmaya çalıştı. Etkinliğimiz çok güzel geçiyor, bu güzel havada öğrencilerimizin doğayla kaynaşmalarını istedik, o yüzden bir piknik düzenledik’’dedi.

İlkokul 4’üncü sınıfa giden öğrencilerden Helin Öztunç ise pikniğe gelirken kitabınıda getirdiğini ve boş vaktinde kitap okumak istediğini söyledi. Öztunç, "Kitap okumayı çok seviyorum her hafta bir kitap okuyorum, büyüyünce doktor olacağım. Arkadaşlarımdan aldığım kitapları okuduktan sonra tekrar onlara veriyorum. Ben ve daha bir çok arkadaşım kitap istiyor. Bu gün burada doyasıya eğlendik’’ diye konuştu.

Beytüşşebap’ta Öğrenciler Sınav Stresini Piknik Yaparak Attı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.