Beyoğlu'nda yangın paniği

Beyoğlu'nda yangın paniği

Beyoğlu Kasımpaşa’da çocuklar tarafından çıkartıldığı iddia edilen açık alandaki tahta deposu alev alev yandı. Depodan yükselen alevlerin 6 katlı binaya sıçraması nedeniyle vatandaşlar dairelerinden tahliye edildi.

Yangın, saat 17.00 sıralarında Beyoğlu Kasımpaşa Kadı Mehmet Mahallesi Serin Sokak üzerindeki tahta deposunda meydana geldi. İddiaya göre, açık alandaki tahta depoya giren çocuklar, depoda yangın çıkarttı. Depoda alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri olay yerine seyir halindeyken depodan yüksek alevler hemen yanındaki 6 katlı binanın çatısına sıçradı. Çatıya sıçrayan alevler hızla yayılınca alt kattaki dairelere sıçramaya başladı. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen Beyoğlu ve Şişli itfaiyesine bağlı ekipler, yangına müdahale etmeye başladı.

BİNADA YAŞAYAN VATANDAŞLAR TAHLİYE EDİLDİ

Binaya sıçrayan alevlerin alttaki dairelere sıçraması nedeniyle vatandaşlar tedbir amaçlı binadan tahliye edildi. Büyük bir korkuyla yangını izleyen vatandaşlar, o anları cep telefonlarıyla görüntülemeyi de ihmal etmedi. Depoda söndürme çalışmaları yapan itfaiye ekipleri aynı zamanda binanın çatısına çıkarak çatıdaki yangına da müdahale etti. Çalışmalar sürdüğü esnada mahalleli elinde küçük yangın tüpleriyle hazırda bekledi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınırken, depo da ve binada soğutma çalışmaları başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.