Beyaz Saray: Obama, Erdoğan’a kısa da olsa zaman ayırır

Beyaz Saray: Obama, Erdoğan’a kısa da olsa zaman ayırır

Erdoğan’ın Obama’yla görüşüp görüşmeyeceğine dair Beyaz Saray’dan bir açıklama daha geldi. Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, Obama ile Erdoğan’ın bu hafta resmi olmayan kısa bir görüşme gerçekleştirmesi beklendiği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Washington ziyaretinde ABD Başkanı Barack Obama’yla görüşüp görüşmeyeceğine dair Beyaz Saray’dan son bir açıklama daha geldi.

Reuters’ın haberine göre, Beyaz Saray Sözcüsü John Earnest, “Biden, kendi programında Erdoğan’a zaman ayıracak. Eminim Obama da Erdoğan Beyaz Saray’dayken kendisiyle kısa da olsa bir tür konuşma için zaman ayıracaktır” dedi.

Beyaz Saray’dan dün yapılan açıklamada Erdoğan ve Obama arasında ‘resmi’ olmayan bir görüşmenin beklendiği açıklanmıştı.

Nükleer Güvenlik Zirvesi’ne katılacak olan Erdoğan’ın, bugün ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’la görüşeceği açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.