Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye sert tepki!

Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye sert tepki!

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe Kulübünün açıklamasını "küfrü sahiplenme" olarak yorumlayarak, "Fenerbahçe yönetiminin fair- play’den artık söz etmesi sadece bir yalandan ibarettir" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe’nin açıklamasına cevaben siyah beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Türk spor kamuoyunun en saygın ismi Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’ya, maçın son dakikalarında koro halinde küfür edilmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübünden beklenen suret-i hakta, Seba dostu görünümlü bu yönetimin utanması ve bu ayıbın telafisi yönünde adım atmasıydı. Ancak Fenerbahçe yönetimi yaptığı açıklama ile küfrü meşrulaştırmayı ve küfrü sahiplenmeyi seçmiştir. Hiçbir sportif başarı tribünlerde kin, nefreti desteklemenin ve rakiplerin sembol isimleri ve değerlerine küfretmenin kamuflajı olamaz. Yapılan açıklamadan sonra Fenerbahçe yönetiminin fair- play’den artık söz etmesi sadece bir yalandan ibarettir. Bu esef verici açıklamayı sahiplenen Fenerbahçe yönetimini vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.