Beşiktaş’ta gece kulübüne silahlı saldırı: 1’i ağır 2 yaralı

Beşiktaş’ta gece kulübüne silahlı saldırı: 1’i ağır 2 yaralı

Beşiktaş’ta ünlü bir gece kulübünün önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan ateş sonucunda 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Beşiktaş, Yıldız Posta Caddesi üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Sabah saat 04.00 sıralarında Yıldız Posta Caddesi üzerinde bulunan ünlü gece kulübüne gelen kimliği belirsiz kişilerle çalışanlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz şahıslar gece kulübünden çıkartılmak istendi. Dışarı çıkartılan şüpheliler bir süre sonra gece kulübüne dönerek beraberinde getirdikleri silahla ateş açmaya başladı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan ateş sonucunda Ercan D.(28) ve Hüseyin E.(38) isimli vatandaşlar yaralandı. Şüphe şahıslar plakaları alınamayan bir otomobille olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.