BES Hakkari Şubesi’nden açıklama

BES Hakkari Şubesi’nden açıklama

Sendika binasında açıklama yapan, BES Genel Sekreteri Davut Balıkçı, AKP İktidarının toplumsal muhalefet üzerindeki baskı ve yıldırma politikalarının devam ettiğini söyledi.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - Sendika binasında açıklama yapan, BES Genel Sekreteri Davut Balıkçı, AKP İktidarının toplumsal muhalefet üzerindeki baskı ve yıldırma politikalarının devam ettiğini söyledi.

Kamu emekçilerine yönelik adli ve idari soruşturmalar, sürgünler, açığa alma, işten atma, gözaltı ve tutuklamalar eleşitren Balıkçı, halkı yoksullaştıran, emekçileri ucuza ve kölece çalıştıran, kamusal olanakları ve zenginlikleri yandaşlara peşkeş çeken, bir düzenle karşı karşıya olduklarını söyledi.

AKP’nin, kendisi gibi düşünmeyen, muhalif kesimlere gözdağı verdiğini savunan Balıkçı, “Bizden yaşananlar karşısında susmamız bekleniyor” dedi.

‘Susmayacağız. Biat etmeyeceğiz’ diyen Balıkçı, susmadıkları için sendika üyeleri ve yöneticilerine baskı uygulandığını, 41 üye ve yöneticileri hakkında adli ve idari soruşturma açıldığını söyledi.

Sendika üye ve yöneticilerine yönelik baskılara son verilmesini isteyen Balıkçı, mücadeleyi yükseltme ve dayanışmayı bbnüyütme çağrısı yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.