Berlusconi: Trump'ın eşi hoşuma gidiyor

Berlusconi: Trump'ın eşi hoşuma gidiyor

İtalya'nın 80 yaşındaki eski başbakanı Silvio Berlusconi, ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ı beğendiğini söyledi. Berlusconi, "Trump'ın nesinden hoşlandığımı söyleyeyim: Melania!" dedi.

İtalya’da iktidarı boyunca seks skandalları ve cinsiyetçi açıklamalarıyla gündemden düşmeyen eski başbakan Silvio Berlusconi, şimdi de ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump hakkındaki açıklamalarıyla tartışma yarattı. Berlusconi, La7 televizyonunda katıldığı bir programda ‘Melania Trump’tan hoşlandığını’ söyledi.

Sunucu, 80 yaşındaki Berlusconi’ye, kendisi gibi emlak sektöründen siyasete transfer olan Trump’la aralarında benzerlik kurulduğunu hatırlatıp, “Birçokları Trump için ‘Amerikan Berlusconi’ diyor. Bundan hoşlanıyor musunuz?” diye sordu. Berlusconi şu yanıtı verdi: “Benim için fark etmez. Fakat Trump hakkında, birçok erkek ve kadın gibi benim de nesinden hoşlandığımı söyleyeyim: Melania! Güzelliği, tarzı ve çekiciliği sebebiyle…” 

Melania Trump ile bizzat tanışmadığını anlatan Berlusconi onu televizyonda gördüğünü söyledi. Berlusconi, “Hakkında çok olumlu şeyler duydum. ABD’de Demokratlar bile onu eleştirmiyor” dedi.

Berlusconi geçen ay da Fransa’nın yeni Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte Macron hakkında tepki çeken bir yorum yapmıştı. Berlusconi, çiftin arasındaki 25 yıllık yaş farkına atıfla, “Güzel bir annesi olan iyi bir çocuk” demişti. Berlusconi, ABD’nin ilk siyah başkanı Barack Obama’ya ‘bronz tenli’ deyip, aynı benzetmeyi eşi Michelle Obama için de yapmıştı. Eski İtalya Başbakanı, Avrupa Parlamentosu’nun eski Alman Başkanı Martin Schulz’u ‘Nazi kampı gardiyanına’ benzetmesiyle de hatırlanıyor. (Dış Haberler)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.