BDP'li başkan darp edildi

BDP'li başkan darp edildi

Batman’da AKP İl Başkanlığı'na siyah çelenk bırakmak isteyen Barış ve Demokrasi Partililerle (BDP) polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. BDP İl Başkanı gerginlik sırasında darp edildi.

BATMAN - Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yaşanan olayları protesto etmek isteyen BDP'li grup, AKP Batman İl Başkanlığı'na siyah çelenk bırakmak istedi.

Önleri kesilen BDP’liler ve polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Aralarında Batman Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir’in de bulunduğu kalabalık grup, Batman Belediyesi önünde toplandı.

Daha sonra sloganlar eşliğinde AKP il binasına yürüyen grubu polis Batman Valiliği önünde durdurdu.

Polis ile BDP Batman İl Başkanı Serdar Atalay arasında yaşanan kısa süreli gerginlik sonrası polis geri çekilerek gurubun yürümesine izin verdi. Bu sırada polis Atalay'ı darp etti.

AKP il binası önüne siyah çelenk bırakan BDP’liler basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamanın ardından grup sessiz bir şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.