BDDK’da 29 denetçi gözaltına alındı

BDDK’da 29 denetçi gözaltına alındı

Darbe girişimi soruşturması kapsamında, BDDK’da görevli 29 murakıp gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ / PDY yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında, BDDK'da (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) görevli 29 yeminli murakıp gözaltına alındı.

Emniyette sorguları devam eden murakıpların, takipsizlikle sonuçlanan 17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen iş adamlarının şahsi ve şirket hesaplarını 2013-2014 yılları arasında usulsüz bir şekilde incelemeye aldıkları iddia edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ / PDY yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında, BDDK'da (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) görevli 29 yeminli murakıp gözaltına alındı. Emniyette sorguları devam eden murakıpların, takipsizlikle sonuçlanan 17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen iş adamlarının şahsi ve şirket hesaplarını 2013-2014 yılları arasında usulsüz bir şekilde incelemeye aldıkları iddia edildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.