Bazı illerde okullar tatil edildi

Bazı illerde okullar tatil edildi

Kar yağışının sürdüğü bazı illerde eğitime ara verildi.

Kar yağışı nedeniyle ara verilen iller, ilçeler ve tatil günleri şöyle:

Bartın: Pazartesi ve salı günleri ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Zonguldak: İlk ve orta dereceli okullar pazartesi günü tatil edildi.

Mardin-Midyat: Mardin’in Midyat ilçesi ve köylerdeki okullar yarın tatil edildi.

Bitlis: İl merkezindeki ilk ve orta dereceli okulların pazartesi günü tatil edildi.

Samsun’un Yakakent, Terme, Tekkeköy, Salıpazarı, 19 Mayıs, Çarşamba, Bafra, Ayvacık ve Alaçam ilçeleri: İlk ve orta dereceli okullar pazartesi günü tatil edildi.

Edirne: İlk ve orta dereceli okullarda eğitime pazartesi günü tatil edildi. Ayrıca, Edirne Merkez ilçe, Havsa, Lalapaşa, Süloğlu, Keşan, Meriç ve Uzunköprü ilçelerindeki temel eğitim ve orta öğretim okullarında eğitim- öğretime 1 gün süreyle, Enez ve İpsala İlçelerinde de sadece taşımalı eğitim öğrencileri için eğitime Pazartesi günü 1 gün süre ile ara verildi.

Kastamonu‘nun Bozkurt, İnebolu, Çatalzeytin ve Cide ilçeleri: Eğitim 2 gün süreyle tatil edildirken, Abana ilçesinde de eğitime 1 gün ara verildi.

Van: İl genelinde okullar 1 gün tatil edildi.

Tekirdağ‘ın Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı ilçesi: Okullar yarın için 1 günlüğüne tatil edildi.

Artvin‘in Borçka, Arhavi ve Hopa ilçeleri: Tüm okullarda eğitime 4 Ocak Pazartesi günü ara verildi.

Giresun merkez ve Bulancak, Eynesil, Görele, Çanakçı, Piraziz, Tirebolu ilçeleri: İlk ve orta dereceli okullara yarın ara verildi.

Giresun‘un Yağlıdere ilçesi: 4-5 Ocak’ta tüm ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Ayrıca, Doğankent ilçesinde ise sadece köy ve taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim öğretime yarın bir gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı.

Trabzon: Sürmene, Hayrat, Çaykara, Köprübaşı, Dernekpazarı ilçelerinde 1 gün, Of ilçesinde ise 2 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verildi. Arsin ilçesinde ise taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Rize: İl genelinde de ilk ve orta dereceli tüm okullar da yarın için tatil edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.