Baykal Ailesi'nden teşekkür mesajı

Baykal Ailesi'nden teşekkür mesajı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 103 yaşında yaşamını yitiren Emine Baykal'ın ailesi, cenaze töreni ve taziyede kendilerini yalnız bırakmayan aile, dost ve akrabalara teşekkür mesajında bulundu.

YÜKSEKOVA - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 1 Aralık gününde H. Abdulkahhar Baykal'ın eşi Emine Baykal 103 yaşında hayatını kaybetti. Güngör Mahallesi Muhtarı Arif Baykal'ın annesi de olan Emine Baykal, ilçeye bağlı Yeşiltaş köyünde toprağa verildi.

Baykal ailesi, cenaze töreni ve taziyede kendilerini yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabalara teşekkür etti. Baykal ailesinin mesajında şu ifadeler kullanıldı:

"Değerli büyüğümüz Emine Baykal'ı kaybetmiş olduğumuz andan itibaren bizi ve aile üyelerini teselli eden, her türlü yardımı gösteren, cenaze törenine bizzat katılan, taziyemizde bizi yalnız bırakmayan, yurt içi ve yurt dışından telefonla taziye dileklerinde bulunan, Yüksekova'nın Yeşiltaş köyünde bize yardımcı ve destek olan tüm dost, akraba ve hemşerilerimize, aile büyüklerine, çevre il ve ilçelerde yaşayan değerli halkımıza teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.