Batmanlı 7 çocuk annesinin dramı

Batmanlı 7 çocuk annesinin dramı

Batman'da yaşayan 7 çocuk annesi Melek Gezici, eşini kanserden kaybettikten sonra çocuklarına bakamaz hale geldiğini belirterek, hayırseverlerin yardım eli uzatmasını beklediğini söyledi.

Batman Huzur Mahallesi'nde ikamet eden 7 çocuk annesi 37 yaşındaki Melek Gezici, 11 gün önce eşini kanser hastalığından kaybetti.

Hiçbir geliri olmayan ve maddi imkansızlıklardan dolayı aç uyuduklarını belirten Melek Gezici, "Bizim buradaki sıkıntımız görüldüğü gibi evimiz ve çocuklarımızın durumu içler acısıdır. Eşim 11 gün önce vefat etti. Eşim hastalığıyla 2 yıldır uğraşıyordum. Eşimi İstanbul, Malatya ve Diyarbakır'a götürdüm. Bütün her şeyimi eşimin hastalığı için kullandım ama eşim kanser hastalığından kurtulmadı. 7 çocuğum var şuan evimizi geçindirecek bir çalışanımız yok. Çok zor durumdayım büyüklerimizden ve hayırseverlerden bize yardım etmelerini istiyorum. 7 aylık bebeğim var onun ihtiyaçları var, bebek maması, bebek bezi ihtiyaçlarını karşılayamıyorum. En büyük kızım 15 yaşında, hiçbir yerde çalışmıyorlar 6 kız 1 erkek çocuğum var. Hiç kimse şuan bize yardım eli uzatmıyor. Komşularımızın durumu iyi değil, onlar ancak kendilerine yetebiliyor. Bazen bir kuru ekmek veriyorlar başka bir yardım gelmiyor. Evim de şuan başıma dökülüyor 8 aydır evin kirasını ödeyemiyorum, üst üste birikmiş veremiyorum. Bazı geceler yemek olmadığından dolayı çocuklarım aç uyuyor. Bazı geceler aç yatıyoruz. Ben hayırseverlerden bize yardım eli uzatılmasını istiyorum" dedi.

Batmanlı 7 çocuk annesinin dramı

Batmanlı 7 çocuk annesinin dramı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.