Batman'da Üvey Anne Dehşeti

Batman'da Üvey Anne Dehşeti

Batman'da 11 yaşındaki kız çocuğu üvey annesi tarafından darp edildi. Kız çocuğu darp eden üvey anne, polis tarafından gözaltına alındı.

BATMAN - Edinilen bilgiye göre olay, merkez Pınarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Üvey annesi ile kalan 11 yaşındaki Ç.T., şiddete uğradı. Üvey annesinin elinden güçlükle kurtulan Ç.T., komşusuna sığınarak yardım istedi. Ç.T., sığındığı komşusu M.T. tarafından Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan ilk müdahalede küçük kızın kafasına sopa ile vurulmasından dolayı kırıldığı, sol kolunun kırık olduğu ve sırtında da çok sayıda ısırıklardan oluşan morluklar tespit edildi. Hastanede tedavi altına alınan küçük kızın başına 12 dikiş atılırken kolu ise alçıya alındı. 1 yıl önce öz annesi Güler Tunç ile babası Bayram Tunç’un ayrıldığını belirten Ç.T., öz annesinden ayrıldıktan sonra üvey annesi ve babası ile birlikte kaldığını söyledi. Üvey annesi F.T.’den sürekli olarak şiddet gördüğünü belirten Ç.T., “Babam Batman Valiliği’nde çalışıyor. Üvey annem ile evde kalıyorum. Sürekli bana şiddet uyguluyor. Hiçbir şey yokken beni vuruyor. Bugün de evdeydim bir şeyle uğraşıyordum, beni çağırdı. ‘Geliyorum’ dedim ama ben gitmeden o geldi ve beni dövdü. Kafama sopayla vurdu. Vücudumun her yerine vurdu. Kolumu kırdı. Sırtımı ısırdı. Her tarafıma vurdu. Beni vururken babam evde değildi. Babamın haberi yok beni vurduğundan. Üvey annemin yanında kalmak istemiyorum. Devlet koruması istiyorum, bana baksınlar” dedi.

Üvey annesi F.T. tarafından okula gönderilmediğini belirten Ç.T., “Zübeyde Hanım İlkokulu’nda 4. sınıfta okuyorum. Ama üvey annem okula gitmeme izin vermiyor. Okumak istiyorum” diye konuştu.

Polis olayın hemen ardından üvey anne F.T. gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.