Batman KCK'de 8 tahliye

Batman KCK'de 8 tahliye

Batman’da 2012 yılında "KCK soruşturması" adı atında gerçekleştirilen operasyonlarla gözaltına alınarak çıkarıldıkları mahkemede tutuklanan 8 BDP'li serbest bırakıldı.

BATMAN - 2012 yılında gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda KCK‘dan tutuklanarak Batman M Tipi Cezaevi'ne gönderilen 8 BDP'li yönetici bugün serbest bırakıldı. Serbest bırakılan 8 yöneticisi BDP il binasında açıklama yaptı.

Açıklamaya BDP Batman Milletvekili Ayla Akat, Batman Belediye Eşbaşkanı Gülistan Akel ve çok sayıda partili katıldı. Cezaevinden serbest bırakılan 8 BDP üyesi adına açıklamayı eski PM üyesi Osman Ergin yaptı.

8 Aralık 2012 tarihinde KCK operasyonları kapsamında tutuklanan ve serbest bırakılan 8 kişinin BDP PM üyesi Osman Ergin, BDP Batman İl Eş Başkanları Ayşe Ağılgat ve Şeyhmus Azboy, BDP Merkez İlçe Başkanı Şükrü Tapkan ve BDP yöneticileri Zeki Tangüner, Eşref Ekinci, Murat Okalin ve Mahmut Kaygusuz olduğu belirtildi.

Batman KCK'de 8 tahliye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.