Batman Belediyesi'nde Halk Toplantıları Devam Ediyor

Batman Belediyesi'nde Halk Toplantıları Devam Ediyor

Batman Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel belediyenin karar ve uygulama süreçlerine halkın doğrudan katılımını sağlamak amacıyla mahallelerde başlattıkları halk buluşmalarını sürdürüyor.

Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, BDP PM üyesi Güntay Uzun, belediye başkan yardımcıları ve belediye teknik birimleriyle birlikte belediyenin karar ve uygulama süreçlerine halkın doğrudan katılımı sağlamak amacıyla mahallelerde başlattıkları halkla buluşma toplantılarına Yeşiltepe Mahallesi devam etti. Bu buluşmalarının en önemli sebebinin her mahallede halkın sorunlarını dinlemek, talep ve önerilerini almak ve halkın istekleri doğrultusunda hizmet süreçlerini belirlemek ve bunları hayata geçirmek olduğunu belirten Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, mahallelerde yaşanan sorunları tartışmak, bu sorunlara birlikte çözüm üretmek amacında olduklarını söyledi.

Eşbaşkanların konuşmalarından sonra toplantıya katılanlar söz aldı. Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel halkın dile getirdiği sorunları, talepleri ve önerileri not aldı. Eşbaşkanların halk toplantılarının diğer mahallelerde de devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.