Başkale'de kadınlara sağlık semineri

Başkale'de kadınlara sağlık semineri

Başkale'de kadınlara, hamilelik öncesi ve sonrası oluşabilecek hastalıklar, meme kanseri, erken teşhis yöntemleri ve rahim kanserine ilişkin seminer verildi.

Van'ın Başkale Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Van Büyükşehir Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Evde Bakim Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Başkale Belediyesi'nin konferans ve toplantı salonunda kadınlara yönelik üreme sağlığı, rahim ve meme kanseri hastalıkları konularında seminer verildi. Evde Bakım Hizmetleri Şube Müdürü Çiğdem Altunoğlu tarafından verilen seminere, belediye meclis üyeleri ve kadın çalışanların da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. 

Altunoğlu, hamilelik öncesi ve sonrası oluşabilecek hastalıklar, meme kanseri erken teşhis yöntemleri ve rahim kanserine sebep olan durumlar gibi konularda kadınlara bilgi vererek, korunma ve erken teşhis konusunda bilgilendirme yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.