Başkale’de ‘Gever İle El Ele’ Kampanyası

Başkale’de ‘Gever İle El Ele’ Kampanyası

Van'ın Başkale Belediyesi tarafından başlatılan ‘Gever İle El Ele’ Kampanyası dahilinde Yüksekova’ya 400 gıda paketi gönderildi.

YÜKSEKOVA HABER

Aralarında Başkale Belediyesi Eş Başkanı İhsan Güler, DBP İlçe Eş Başkanı Senar Yeşilırmak, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Göç Birimi üyelerinin olduğu Başkale Belediyesi heyeti tarafından Yüksekova Belediyesi görevlilerine teslim edilen yardım paketleri halka dağıtılmak üzere ilçedeki Soğuk Hava deposuna indirildi.

Başkale Belediyesi Eş Başkanı İhsan Güler, DBP İlçe Eş Başkanı Senar Yeşilırmak, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Göç Birimi üyeleri, Yüksekova Belediyesi meclis üyeleri ve gönüllü çalışanlşar tarafından Başkale’den gelen gıda yardım paketleri araçlardan indirilerek dağıtılmak için soğuk hava deposuna bırakıldı.

Başkale Belediyesi Eş Başkanı İhsan Güler belediye adına yaptığı açıklamada Yüksekova ile dayanışmak için başlattıkları yardımların devam edeceğini ve Başkale halkı ve Belediyesi olarak her zaman Yüksekovalıların yanlarında olduklarını söyledi.

Güler, Ramazan Bayramının yaklaştığını da hatırlatarak herkese Yüksekova’ya sahip çıkma çağrısında bulundu.

bsk3-002.jpg

bsk4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.