Başkale Belediyesi'nden yol çalışmaları

Başkale Belediyesi'nden yol çalışmaları

Başkale Belediyesi 3 mahallenin 46 sokağında uygulanacak kilitli parke taşı döşeme çalışmasının startını Yeni Mahalle’den verdi.

Başkale Belediyesi kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. İlçe merkezini çamurdan tamamen arındırmayı hedefleyen çalışma Yeni Mahalle Çiftlik Sokakta başlatıldı.

Çalışmaları Fen İşleri Müdürü Çetin Çakır ve Zabıta Ekipleri ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Eş Başkanı İhsan Güler, 2016 yılı içerisinde belediyenin tüm gücüyle kendisini çalışmalara verdiğini ve halka verdikleri sözlerin yerine getirilmesi için belediyede çalışan tüm çalışanların büyük bir özveri harcayarak kendisini çalışmalara kattığını söyledi.

Başlatılan yol çalışmaları sonrasında ilçe merkezinin yüzde 85’lik bir bölümün tamamen çamurdan kurtarılacağını belirten Güler “Başkale Belediyesi olarak esas aldığımız halkçı belediyecilik anlayışı ile halkımızın daha temiz mahalle ve sokaklarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde yürüttüğümüz Kilit Parke, Stabilize ve Yol Genişletme gibi çalışmalarımız deneyimli kadromuzun özverili çalışmalarıyla yürütülüyor” dedi.

22-06-16-v-baskale-parke-tasi-calismalari-basladi-(56).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.