Başkale Belediyesi Eş Başkanı İhsan Güler’in acı günü

Başkale Belediyesi Eş Başkanı İhsan Güler’in acı günü

Van’ın Başkale ilçesi Belediye Eş Başkanı İhsan Güler’in babası Yümmü Güler hayatını kaybetti. Güler, acı haberi Esendere Belediyesi ziyareti sırasında öğrendi.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA – Van’ın Başkale (Elbak) İlçesi Belediye Eş Başkanı İhsan Güler’in babası Yümmü Güler geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Yüksekova İlçesine bağlı Esendere Beldesi Belediyesi’ni ziyaret için Esendere’ye gelen İhsan Güler, Esendere Belediyesi Eş Başkanı Dilber Uzunköprü tarafından karşılandı. Güler, Uzunköprü’den belediye çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduğu sırada acı haberi aldı.

guler3.jpg

Geçtiğimiz ay annesi Kadriye Güler’i kaybeden Eş Başkan İhsan Güler, babasının da hayatını kaybettiğini öğrenenince apar topar Başkale’ye döndü.

7 yıldır tedavi gördüğü bir rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybettiği belirtilen Yümmü Güler’in cenazesi Başkale ilçesi Yakınyol (Eleyîs) mahallesi mezarlığında çok sayıda kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.

Güler ailesi taziyeleri Yeni Mahalle taziye evinde kabul ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum