Barış ve kardeşlik için pedallara asıldı

Barış ve kardeşlik için pedallara asıldı

Antalya Bisikletliler Derneği üyesi Oğuz Öztürk barış için 3 aydır pedal çeviriyor. ‘Barışa Pedalla’ projesi kapsamında 81 ile gitmeyi hedefleyen Öztürk startını İzmir’de verdiği bisiklet turu kapsamında 25 ile gitti.

ZEKİ DARA - YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ -  Antalya Bisikletliler Derneği üyesi Oğuz Öztürk, insanların ölmemesi için ‘Barışa Pedalla’ projesi kapsamında 3 ay önce başlattığı bisiklet turuna devam ediyor.

Ege, Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu’da 25 ili dolaşan Öztürk, Hakkari’nin ardından Van’a geçti.

Barış için başlattığı bisklet turu ile ilgili açıklamalarda bulunan genç bisikletçi barış hakkında insanların görüşünü almak ve yaşanan olayların son bulması için neler yapılabileceği ile ilgili bilgi almak istediğini söyledi.

İnsanların ölmemesi ve kardeşçe bir yaşam için pedal çevirdiğini anlatan Öztürk, Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekmek istediğini sözlerine ekledi.

Proje kapsamında 81 ile gitmeyi hedeflediğini anlatan Öztürk sokağa çıkma yasağı nedeniyle Şırnak’a gidemedi. Bisiklet turuna Van üzerinden Karadeniz Bölgesine geçerek devam edecek olan Öztürk Eylül ayında İstanbul’a gitmeyi planlıyor.

1-20160609183437.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.