Bakanlar Efkan Ala, Cevdet Yılmaz Ve Ömer Çelik Ağrı’da

Bakanlar Efkan Ala, Cevdet Yılmaz Ve Ömer Çelik Ağrı’da

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, partilerinin seçim çalışmalarına katılmak üzere Ağrı’ya geldi.

AĞRI - İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, öğle saatlerinde özel uçakla Ağrı’ya geldi. Bakanları havaalanında AKP Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AKP Ağrı milletvekilleri Ekrem Çelebi, Mehmet Kerim Yıldız ve Fatma Salman, Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan ve AKP İl Başkanlığı yöneticileri karşıladı.

İlk olarak AKP Ağrı İl Başkanlığını ziyaret edecek olan üç bakan, daha sonra Ağrı Kültür Merkezi’nin açılışına katılacaklar.

Kültür Merkezi ziyaretinin ardından, bakanlar ayrı ayrı esnaf ziyaretlerinde bulunacak. İçişleri Bakanı Efkan Ala Yeni Van Caddesi’nde, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Kağızman Caddesi’nde, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ise Atalay Caddesi’nde ziyaretlerde bulunacak.

Esnaf ziyaretleri sonrası Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederken, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Ziraat Odası Başkanlığını, İçişleri Bakanı Efkan Ala ise Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret edecek.

Ziyaretler sonrası üç bakan, “Yeni Türkiye ve Çözüm Süreci” adlı konferansa katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum