Bakan, feci kazayla ilgili bilgi aldı

Bakan, feci kazayla ilgili bilgi aldı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 14 kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından gece geldiği Osmaniye’de Vali Kerem Al ile Hatay Valisi Ercan Topaca’dan bilgi aldı.

Osmaniye Devlet Hastanesi’ne geçen Akdağ, burada yaralıları ziyaret etti. Ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelere sabır ve başsağlığı diledi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatıyla hem ailelere destek olmak, hem yapılan işlemleri görmek üzere Osmaniye’ye geldiğini ifade eden Akdağ, "Şunu da hemen gördüm. Meseleye süratle müdahale edilmiş. Hem yaralılar hem aileler için gerekenler yapılmış. Başsavcılığımız gerekli işlemleri süratli bir biçimde gerçekleştirmiş. Hastanemizde birkaç yaralı var. Ama durumu ağır olan hiç kimse yok. İnşallah bu saatten sonra bir sıkıntı olmaz. İskenderun’daki bir yaralımızın durumunun biraz daha ciddi olduğunu arkadaşlarım bana ifade ettiler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.