Bahçeli'den bozkurt yorumu: Samimiyse başımın üstünde yeri var

Bahçeli'den bozkurt yorumu: Samimiyse başımın üstünde yeri var

Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işareti yapmasına yanıt verdi: Samimiyse başımın üstünde yeri var..

MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul yürüyüşünde bozkurt işareti yapması soruldu. Bahçeli “Samimiyse başımın üstünde yeri var” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramının ilk gününde Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki mezarını ziyaret etti. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Bahçeli’ye, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul yürüyüşünde bozkurt işareti yapması soruldu.

16 Nisan referandumu öncesi de benzer bir durumun yaşandığı ve kendisinin “memnun oldum” dediği hatırlatılan Bahçeli’nin, dünkü bozkurt işaretine yorumu ise şöyle oldu: “Samimiyse başımın üstünde yeri var. Yok ülkücü camiayı kandırdığını sanıyorsa kendi kanıyor farkında değil…”

‘YÜRÜRKEN DÜŞÜNMESİ LAZIM’ 

CHP Lideri’nin yürüyüş esnasında bazı kavramlar kullandığını ve bunların açıklığa kavuşturulması gerektiğini söyleyen Bahçeli şöyle devam etti: “Sayın Kılıçdaroğlu 15 Temmuz’dan neyi anlıyor? 18 Temmuz’dan neyi kastediyor? İkisi arasındaki 5 günlük fark ne anlama geliyor? Böyle bir kanaat değişikliği nereden kaynaklanıyor? Bunların kamuoyu ile paylaşılması lazım. Konuşmasına bakılırsa, 18 Temmuz’da sessiz bir devrim var ama milletin 249 şehidiyle, Türkiye’nin birliğini, dirliğini, devletini koruyan bir mücadelesi olarak da 15 Temmuz ihanet darbesinin olduğu gün var. Kemal Kılıçdaroğlu bunların hagisini tercih ediyor? Bunu ve sebeplerini açıklaması lazım. Yürürken düşünmesi lazım."

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.