Bahçeli: Kurultay kararını Yargıtay’a götüreceğiz

Bahçeli: Kurultay kararını Yargıtay’a götüreceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin verdiği kararı Yargıtay’a götüreceklerini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin, MHP’de olağanüstü kurultay talebini kabul etmesine ilişkin açıklamada bulundu.

Bahçeli, “Mahkeme kararına saygı duyuyoruz ama Yargıtay yolu açıktır. Milliyetçi Hareket Partisi, bir hakimlik, bir mahkeme kararıyla değil, çok hakimli bir Yargıtay’la, eğer mahkum edilecekse, öyle olsun. Onun için de Yargıtay’a müracaatımız olacaktır” diye konuştu.

MHP’nin 18 Mart 2018’de kongre yapacağını söyleyen Bahçeli, “Hiç kimse bizden olağanüstü kongre beklemesin” dedi.

Bahçeli, şöyle konuştu:

“MHP, Merkez Yönetim Kurulu’nu toplayarak 18 Mart 2018 tarihinde 12. Olağan Kurultay kararını almıştır. 12. Olağan Kurultay’ı yapabilmek için de 9 Ekim 2016 tarihinden itibaren ilçe kongre süreci başlatılıyor ve il kongre süreciyle devam edilerek 12. Olağan Kongre’ye varılmak istenmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’ni kolay kolay teslim edemeyiz. Onun için yargı yolunu kullanacağız ve sonuna kadar da devam edeceğiz. Hiç kimse olağan kongrenin dışında bizden olağan üstü kongre beklemesin. Onlar yargı yolunu kullandı, şimdi biz kullanacağız. 18 Mart 2018’de olağanüstü kongremizi gerçekleştireceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.