Bahçeli korona mesajında CHP'yi hedef aldı

Bahçeli korona mesajında CHP'yi hedef aldı

CHP'li belediyelerin korona ile mücadele kampanyalarına AK Parti'den sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den de 'paralel' yorumu geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli korona virüsüyle mücadele konusunda yayınladığı açıklamada, Çin ile ABD arasındaki tartışmalara değindikten sonra konuyu CHP’ye getirerek ağır ifadelerle eleştirdi.

“Yeni bir dünya tablosunun resmi çizilirken, yeni tarz siyaset ve sosyal ilişkiler ağının resmi şekillenmeye başlamıştır” diyen Bahçeli, ihtiyaç olan küresel dayanışma ve işbirliğinin yeni tartışmalarla sekteye uğradığını vurguladı ve ABD ile Çin arasındaki atışmalara dikkat çekti. Bahçeli, şöyle dedi:

‘ÇİN ALEYHİNE İDDİALAR DOĞRU ÇIKARSA…’

“ABD’nin bedel ödetmekten bahsetmesi, karşılıklı atışmalarla yükselen tansiyon önümüzde karmaşık ve kaotik bir dönemin varlığına şimdiden delalettir. Üçüncü Dünya Savaşı’na vurgu yapılması, bu çerçevede simülasyon çalışmalarının kamuoyuna yansıması büyük bir açmaz ve tehdittir. Elbette yeni tip korona virüsünün laboratuvar faaliyetleriyle üretildiğine dair bugüne kadar ulaşılmış ve herkesi ikna edecek bir kanıt henüz tespit edilmiş değildir. Şayet virüs Çin’in siyasi gayelerine hizmet maksadıyla imal edilmişse bu durumun çok vahim ve trajik sonuçları olabilecektir. En iyimser ihtimalle ABD’nin Covid-19 salgınındaki başarısız ve basiretsiz mücadele sürecini karartmak ve üzerini kapatmak amacıyla Çin’i hedef aldığı, dikkatleri başka bir yöne çekmeyi hedeflediği düşünülebilecektir. Çin’in aleyhine iddialar doğru çıkarsa, dünyanın topyekûn yeni bir cepheleşmenin, kanlı bir hesaplaşmanın içine düşmesi kaçınılmaz olabilecektir.”

‘KILIÇDAROĞLU’NUN DURUMU PERİŞANLIKTIR’

Türkiye’nin kara propagandalar ve karanlık oyunların tertibine rağmen virüse karşı çok iyi direndiğini ifade eden Bahçeli şöyle devam etti:

“Elbette bundan rahatsız ve memnuniyetsiz halde bulunan köksüzlerin varlığı gözümüzden kaçmamaktadır. Bunların ipliği pazara çıkmış, foyaları ortaya dökülmüştür. CHP sisli ve kirli bir pusuya yatmış, devamlı Türkiye’yi kötülemektedir. Öylesine ahlaki ve vicdani ölçülerini kaybetmiş bir muhalefet anlayışı vardır ki, hastalıktan siyasi rant ve nema elde etmenin merak ve peşine düşmüştür. CHP’nin, İP’in, HDP’nin ve diğer şer ortaklarının kötü niyet ve nefreti artık gizlenemeyecek boyutlardadır. Covid-19’a karşı hükümet bütün imkân ve kabiliyetiyle ayağa kalkmışken, CHP Genel Başkanı’nın iki de bir pişmiş aşa su katma arayışı, dönen tekere çomak sokma arzusu tam bir akıl tutulmasıdır. Eften püften meseleleri gündemine alıp sürekli iftira ve itham yarışına giren Kılıçdaroğlu’nun durumu perişanlıktır.

MUHALEFETE 51 RET OYU HATIRLATMASI

FETÖ’cülerin ve PKK’lıların İnfaz Düzenlemesi kapsamına alınmaması CHP’yi, İP’i, HDP’yi çılgına çevirmiştir. CHP zavallı bir haldedir. KOVİD-19 hastalığıyla mücadele kapsamında TBMM’nin çalışmalarına ara vermesi CHP ve diğer yedekleri tarafından eleştirilmiş ve yanlış bulunmuştur. Halbuki CHP, İnfaz Düzenlemesi Kanunu görüşmelerinin son etabında kullanılan 51 ret oyunun içinde 18 milletvekiliyle yerini almıştır. TBMM’de 139 milletvekili olan CHP’nin 18 milletvekiliyle, 37 milletvekili olan İP’in 8 milletvekiliyle, 61 milletvekili olan HDP’nin 24 milletvekiliyle tercihlerini göstermesi, sonra da çıkıp TBMM’nin çalışmalarına ara vermesini eleştirmeleri ya zeka noksanlığı ya da siyasi koma halidir.

‘CUMHUR İTTİFAKI OYUNU BOZDU’

CHP Genel Başkanı’nın telekonferansla konuşması kolaydır. Eğer TBMM’nin çalışmasını istiyorsa buna uyacak ve gereğini yapacak en başta kendisidir. Sözlerinin eylemleriyle çatıştığı ve ters düştüğü ayan beyan belli olan CHP ve diğer zillet ortaklarının acıklı ve dağınık siyasetleri milletimiz tarafından not edilmiştir. Çok şükür Cumhur İttifakı alayının oyununu bir kez daha bozmuştur. Sağlam irade, vatansever, millete hizmetle dolup taşan sağduyulu ve köklü siyaset Türkiye’nin önünü aydınlatmaktadır. CHP, Covid-19’a ümidini bağlasa da, salgını geçim kapısı görse de, mutlaka hezimete uğrayacak, belediyeler kanalıyla yapmaya çalıştığı paralel uygulamalarının altında kalacaktır.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.