Bahçeli: İsteyen 'başkan' desin

Bahçeli: İsteyen 'başkan' desin

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara'da basın toplantısı düzenledi. Bahçeli "Cumhurbaşkanı tektir" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli 24 Haziran seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet’in yeni sistemle daha da güçlendiğini ifade eden Bahçeli “Tek adam geldi’ diyen çevrelerin korku aşısı inşallah tutmayacaktır. Cumhur İttifakı yeni sistemin rotasını çizecektir. Gelişmeleri uzaktan izlemeyeceğiz. Müdahil olmamız gereken yerlerde geri durmayacağız.” dedi.

Bahçeli “Cumhurbaşkanı’na kendisi nasıl istiyorsa öyle hitap edilsin; Cumhurbaşkanı tektir, başkan şu salonda bile 50 tane var” açıklaması yaptı.

Konuşmasından satır başları şöyle:

ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK: Türkiye’nin demokratik rüştü bir kez daha kendini ispatlamıştır. Partimiz 24 Haziran’dan anlının akıyla çıkmıştır. Milletimize güvendik. İhanetin imanı yenemeceğini adımız gibi biliyorduk. Biz bitti demeden hiçbir tezgahın tutmayacağının farkındaydık. MHP tıpkı anka kuşu gibi küllerinen yeniden doğmuş, bir kez daha herkesin hayranlığını kazanmıştır. Türk milleti 3 hilalı ne mahsun bırakmış, ne de mağdur bırakmıştır. Bu açıdan 24 Haziran’da MHP büyük bir başarı elde etmiştir. Yerimizde sayamayız. Daha fazlasını istiyoruz. Daha çoğunu almayı hedefliyoruz.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ UNUTMAYACAĞIZ: Partimize oy veren vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm milletvekili adaylarımızı kutluyorum. 24 Haziran’da Türkiye kazanmıştır. Demokrasimiz kazanmıştır. Bozgunculuk yapanlar unutamayacakları hezimet yaşamıştır. Verdiğimiz sözlerin hiçbirini unutmadık, unutmayacağız.

BİR SELAM HAYIRLA ŞERİ BİRBİRİNDEN AYIRIR: Sayın Koray Aydın tecrübeli bir siyasetçidir. Daha dikkatli konuşmasını tavsiye ederim. Bir selam vermek şerle hayırı birbirinden ayırır o bunu ayıramıyor.

AF TEKLİFİ MECLİS’E SUNULACAKTIR: Af konusu gündemimizdedir, seçim beyannamemizdedir. Meclis’te yasama çalışamaları başladığında arkadaşlarımız teklifini sunacaktır. OHAL ayın 18’i itibariyle son buluyor. Yeni bir yasa gündeme getiriliyor, Meclis’e gelecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.