Bahçeli: İlkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak oyunları tam bir siyasi çürüme

Bahçeli: İlkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak oyunları tam bir siyasi çürüme

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, isim vermeden, 15 milletvekilinin İYİ Parti üyesi yapan CHP'yi eleştirdi.

‘SİYASİ DÜŞÜKLER SANDIKTA GÖRECEKLER’

İsim vermeden 15 milletvekili İYİ Parti’ye katılan CHP’yi eleştiren Bahçeli, şöyle devam etti:

“Gazi Meclis’in hür iradesini, 98 yıllık izzetini, ikbal arayışlarıyla, dahası hülle ve hile yoluyla karalamaya, karartmaya çalışan siyasi düşükler milletimizin demokratik kazanımlarına kast etmenin cezai karşılığını da kuşkusuz sandıkta göreceklerdir. Demokrasi nutku atanların, ilkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak ve siyasi oyunlara heves etmeleri tam bir çatırdama, tam bir siyasi çürüme halidir. Demokrasi ve millet egemenliği ancak bu değerlere hürmet ve riayet etmesini bilen milletin ahlaklı temsilcileri vasıtasıyla anlam ve kalıcılığını ebediyen bulacaktır.”

'GAZİ MECLİS ARTIK DAHA GÜÇLÜ’

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile TBMM’nin daha da etkinlik kazandığını savunan Bahçeli, açıklamasında “Gazi Meclis artık daha güçlü, gerçek işlev ve tarihi mirasına daha da sahip bir mevkii erişmiştir. Büyük Millet Meclisinin açılması, aziz milletimizin varlığına ve bekasına yönelmiş dayatmalar karşısında neleri göze alıp, neleri başarabileceğinin de imrenilecek bir numunesini teşkil etmiştir” ifadelerine yer verdi. (ANKARA/DHA)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.