Bahçeli: Evangelist bir papaz geçip gitti

Bahçeli: Evangelist bir papaz geçip gitti

Devlet Bahçeli 'Papaz geçti gitti, büyü bozuldu" dedi. Yerel seçimlerde ittifak yapması beklenen AK Parti ve MHP liderleri bugün bir araya gelecek.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında konuştu.

Papaz Andrew Brunson serbest bırakılmasına değinen Bahçeli “Türkiye’den evangelist bir papaz geçip gitti” dedi.

‘Gizli tanık’ sistemini eleştiren Bahçeli “Papazın serbest kalması pek çok soru işaretine sebep olmuştur. Papaz olayında ifadelerinde değiştiren gizli tanıklar kimlerdir. Gizli tanık Türk Ceza Hukuku sistemine ekilen fitne tohumudur. Nerede ve kimin aleyhine işleyeceği meçhuldür. Türk hukukunu gizli tanık tasallutundan kurtarmak hepimizin boynunun borcudur.” ifadelerini kullandı. Toplantıların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ittifak konusunu görüşmesi bekleniyor.

Bahçeli şöyle devam etti;

PAPAZ GİTMİŞ KAVGA BİTMİŞ: Türkiye’den bir evanjelist bir papaz gelip geçmiştir. Bu papaz ABD ile Türkiye ilişkilerini zehirlemiştir. ABD başkanı papazla yattı papazla kalktı. Türkiye’ye yaptırımlar uyguladı. Türkiye’ye ekonomik savaş açıldı. ABD ile onlarca yıllardır devam eden ilişkiler durma noktasına geldi.  İlk bakışta diyebiliriz ki papaz gitmiş kavga bitmiştir. Trump papazı hasretle kucaklamış, sanki Vietnam’dan dönen askerleri gibi karşılamıştır. Trump’ın Türkiye hisleri birden bire değişmiştir. Böyle devlet adamı olunmaz. Bizim adam yerine koymayanı biz insan bile göremeyiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.