Bahçeli: Cerablus operasyonunu bütünüyle destekliyoruz

Bahçeli: Cerablus operasyonunu bütünüyle destekliyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “MHP Cerablus’a yönelik başlatılan askeri harekatı çok olumlu bir gelişme olarak görmekte ve bütünüyle desteklemektedir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Suriye’nin Cerablus kentine başlatılan askeri operasyona ilişkin değerlendirmede bulundu.

Cerablus’a yönelik başlatılan askeri harekatı çok olumlu bir gelişme olarak gördüklerini ve desteklediklerini belirten Bahçeli, “siyasi iradenin kararlı ve tavizsiz tutumunun arkasında durduklarını” söyledi.

Bahçeli şöyle konuştu:

“Bu bölgedeki Türkiye-Suriye sınırının güvenliğinin tam olarak sağlanması, IŞİD’in lojistik ve insan kaynakları ikmal yollarının kesilmesi ve sınırımızdan terörist sızmalarının önlenmesi en acil ihtiyaçtır.

“Cerablus ve mücavir alanların IŞİD unsurlarından temizlenmesi, Türkiye’ye yönelik güvenlik tehdidinin bertaraf edilmesinde çok önemli bir adım olacaktır.

“MHP olarak harekatı destekliyoruz”

“Milliyetçi Hareket Partisi, Cerablus’a yönelik başlatılan askeri harekatı çok olumlu bir gelişme olarak görmekte ve bütünüyle desteklemektedir.

“Siyasi iradenin kararlı ve tavizsiz tutumunun arkasında milletçe durduğumuzu bu vesileyle açık ve güçlü bir şekilde ifade etmek isterim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.