Bahçeli: 'Arınma mevsimi bizleri beklemektedir'

Bahçeli: 'Arınma mevsimi bizleri beklemektedir'

Muhaliflere yüklenen MHP lideri Devlet Bahçeli, "Önümüzde bir arınma mevsimi, iç muhasebe dönemi bizleri beklemektedir. 18 Mart 2018’deki Olağan Genel Kurul’da güçlenerek yenileceğiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kocaeli İl teşkilatınca düzenlenen iftar programında konuştu. Bahçeli, özetle şunları kaydetti:

“İsraille ilişkilerin iyileşmesinden rahatsız değiliz. Fakat onursuz bir anlaşmaya bel bağlayıp zafer çığlıkları atmaktansa, onurluca dik duruş göstermek, taviz ve teslimiyete set çekmek, bundan dolayı da gerekirse mağdur olmak Türk milletinin tarihi vasfıdır. Tarih sayfaları kaybederken kazandık diyenlerin hazin sonlarıyla doludur.

“Bölgesel gelişmelerin boyutu ele alındığında pek tabiidir ki, iki ülke arasındaki buzların erimesi olumludur. Ancak bunun neyin karşılığı olduğu belli değildir. Rusya sadece dilenen özürle mi elini uzatmıştır? Rusya’ya bizim bilmediğimiz hangi ödünler verilmiştir? Düne kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya’ya karşı üst perdeden seslendirdiği öfkeli sözlerini nereye koyacağız? Sayın Erdoğan düşürülen Rus uçağından sonra, aynısı olsun yine yaparız diyordu. Peki değişen ne olmuştur da, Rusya’ya birden bire el uzatılmıştır"

"Arınma mevsimine giriyoruz"

“Önümüzde iç muhasebe dönemi bizleri beklemektedir. MHP’ye layık olmayan, kutlu davamızın sorumluluk ve ülkülerini engel gören, gelenek ve geçmişimizden kopmamızı planlayan kim varsa, yakında kendi yollarını çizmek durumunda kalacaklardır."

"18 Mart 2018’deki büyük kurultaya odaklandık"

“Artık önümüze bakacağız, oyalanmayacağız, Türkiye’nin temel ve hassasiyet dolu gündemine odaklanacağız ve de 18 Mart 2018’de Olağan Büyük Kurultayımızı kardeşlik ve ülküdaşlık hukuku içinde yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi durmayacak, beklemeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi çıkarılan engelleri aşacak, oynanan oyunları bozmaya sonuna kadar devam edecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.