Baba olacağını öğrendiği gün hayatını kaybetti

Baba olacağını öğrendiği gün hayatını kaybetti

Mutlu Kahraman, eşinin hamile olduğunu öğrendiği gün kalp krizi geçirdi. Kahraman, hayatını kaybetti.

Ordu’da yaşayan Mutlu Kahraman, kendisi gibi öğretmen olan eşi Leyla Kahraman’ın hamile olduğunu öğrendikten sonra arkadaşlarıyla birlikte kutlama yemeğine gitti. Kahraman, eve geldiğinde kalp krizi geçirip, hayatını kaybetti.

Merkez Altınordu ilçesinde Şehit Ersin Bacaksız İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Mutlu Kahraman, önceki gün özel eğitim öğretmeni eşi Leyla Kahraman’ın 4 aylık hamile olduğunu öğrendi. Aynı günün akşamında öğretmen arkadaşlarıyla kutlama yemeğine gitti. Eve dönünce gece rahatsızlanan Kahraman, 112 sağlık ekiplerinin evde müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Mutlu Kahraman’ın cenazesi otopsi için özel hastane morguna kaldırılırken, eşi Leyla Kahraman sinir krizi geçirdi.

Öğretmen Mutlu Kahraman için bugün Gürgentepe ilçesinde Işıktepe Cem Kültür Evi önünde cenaze töreni düzenlendi. Buradaki törene Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu ile meslektaşları, ailesi, sevenleri ve öğrencileri katıldı. Mutlu Kahraman’ın cenazesi, buradaki törenin ardından Işıktepe Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.