Aynur Doğan Türkiye turnesine devam ediyor

Aynur Doğan Türkiye turnesine devam ediyor

Ankara'daki konserinde "Biz bir arada durabiliyoruz, bir arada şarkı söyleyebiliyoruz" diyen Doğan, Antalya, İstanbul, Adana ve Bursa'da dinleyenleriyle buluşacak.

Müzisyen Aynur Doğan, İzmir'in ardından Ankara'da ODTÜ Vişnelik Tesisleri'nde dün akşam konser verdi. AKP'li Derince Belediyesi tarafından 20 Mayıs'ta vermesi planlanan konseri iptal edilen Doğan sahnede, farkı milletlerden sanatçıların oluşturduğu orkestrasını tanıtarak, "Biz bir arada durabiliyoruz, bir arada şarkı söyleyebiliyoruz" dedi.

Aynur Doğan ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı "Dar Hejiroke" şarkısını söyledi.

Türkiye turnesine devam eden sanatçı önümüzdeki günlerde şuralarda sahnede olacakX:

24 Mayıs 》ANTALYA | Açıkhava
28 Mayıs 》İSTANBUL | Harbiye Açıkhava
30 Mayıs 》ADANA | Çukurova Açıkhava
31 Mayıs 》BURSA | Kültürpark

Sanatçı Türkiye'nin ardından Almanya, Avusturya ve Hollanda'da konserlerine devam edecek:

3 Haziran -  Mannheim Rosengarten
4 Haziran - Kaiserslautern Kammgarn
6 Haziran -  Treibhaus Innsbruck
10 Haziran -  Eindhoven Muziekgebouw
11 Haziran - Arnhem Musis

Ne olmuştu?

15 Mayıs'ta Kocaeli Derince Belediyesi, sanatçı Aynur Doğan'ın 20 Mayıs'ta Derince Açık Hava Sahnesi'nde vereceği konseri iptal etmişti. 

Belediye sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Aynur Doğan'ın ismini vermeden konserin "inceleme sonucunda" iptal edildiği belirtti. Açıklamada "İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmiş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir" demişti. Karara ve açıklamaya pek çok kişi tepki göstermişti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.