Avustralya'da bir kadın 'timsah saldırısında öldü'

Avustralya'da bir kadın 'timsah saldırısında öldü'

Avustralya'nın kuzeyindeki Queensland eyaletinde bulunan Daintree Ulusal Parkı'nda bir kadının timsah saldırısı sonucu ölmüş olabileceği belirtildi.

46 yaşındaki kadının bir arkadaşıyla birlikte yüzerken bel seviyesinde suyun içinde olduğu sırada saldırıya uğradığı kaydediliyor.

Avustralya medyasına göre bölgedeki son ölümlü timsah saldırısı altı yıl önce yaşanmıştı.

Polis sözcüsü Russel Parker "47 yaşındaki arkadaşı kurbanı çekip kurtarmaya çalıştı fakat başaramadı. Daha sonra yakındaki bir dükkâna koşup yetkililere haber verdi. Gece sahilde yürüyüş yaparken Thornton Plaji'nda yüzmeye karar verdiler. Ama tehlikelerden haberleri olmadığı açık" dedi.

Nine News haber kanalı görgü tanıklarının saldırıya uğrayan kadının "Bir timsah beni kaptı" diye bağırdığını söylediğini aktardı.

Kayıp kadını arama çalışmaları devam ediyor.

Bölge sakinleri Avustralya medyasına yaptığı açıklamada, ulusal parkın timsahların yoğun bir şekilde yaşadığı bir yer olarak tanındığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.