Atilla Taş ve 3 gazeteci tutuklandı

Atilla Taş ve 3 gazeteci tutuklandı

Gülen Cemaati'ne bağlı medya yapılanmasında yer aldıkları gerekçesiyle yürütülen soruşturmada gözaltına alınan gazeteci Murat Aksoy, Mutlu Çölgeçen, Gökçe Fırat Çulhaoğlu ve Atilla Taş tutuklandı.

Fetullah Gülen Cemaatine bağlı medya yapılanmasında yer aldıkları gerekçesiyle İstanbul merkezli yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Atilla Taş ve gazeteci Murat Aksoy'un da bulunduğu 12 kişiden 8'i savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Soruşturma savcısına ifade veren Atilla Taş, Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Dinçer Gökçe, İskender Yunus Tiryaki, Levent Arap, Murat Aksoy, Mutlu Çölgeçen ve Ayhan Şimşek tutuklanmaları talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderildi.

Mahkemeye sevk edilenlerden gazeteci Murat Aksoy, AtillaTaş, Mutlu Çölgeçen ve Gökçe Fırat Çulhaoğlu tutuklanırken, diğer 4 kişi ise serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.