Arslan’dan Düzensiz Park Tepkisi

Arslan’dan Düzensiz Park Tepkisi

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, son günlerde araçlarını kaldırımlara park edilmesine üzüldüğünü belirterek, sürücülere uyarılarda bulundu.

Pehlivan Mahallesi çevre yolu üzerinde yayaların kullandığı kaldırıma park edilen bir aracı gören Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan Hakkari’de yayaların geçmesi için yapılan kaldırımlara bazı sürücülerin araçlarını park etmesine tepki gösterdi. Arslan,”İlimizde maalesef bazı sürücüler yayaların geçtiği kaldırımlara araçlarını park ediyorlar. Bu uygulama Türkiye’nin hiçbir yerinde yoktur. Yayaların yürümesi gereken yerlerde yayalar yürümeli, araçların park etmesi gereken yerlerde araçların park edilmesi gerekir. Gördüğümüz şu manzara karşısında çok üzgünüm. Ben Hakkari'deki tüm taşımacı esnafları, tüm sürücü arkadaşlarımı bu konuda duyarlı olmalarını istiyorum. Yayaların yürümesi gereken yerlere arabalarını park etmemeleri konusunda bütün sürücüleri uyarıyorum ve bu konuda duyarlılık bekliyorum" dedi.

Arslan’dan Düzensiz Park Tepkisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum