Arınç: Aktif siyasette bulunmaya niyetim yok

Arınç: Aktif siyasette bulunmaya niyetim yok

Bülent Arınç: Kendi iradem ile isteyerek aktif siyasete veda ettim. Bundan sonra milletvekililiği ile başlayacak değilim.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bülent Arınç AK Parti Genel Merkezi’ne buluştu. Adaylık sorusu yönetilen Arınç “Aktif siyasette bulunmaya niyetim yok” dedi.

Arınç’ın konuşmalarından satır başları şöyle;

BU ÜLKE İÇİN YAPILACAK ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER VAR: Faydalı görüşme oldu, devam edecek. Kendi iradem ile isteyerek aktif siyasete veda ettim. Bundan sonra tekrar milletvekilliğinden başlayacak değilim. Bunu hiç düşünmüyorum, bu teklif edilecek bir konu değil.  Aktif siyasi hayatta bulunmaya niyetim yok. Ama aktif siyasi hayatın dışında da bu ülke için yapılacak çok önemli hizmetler ve çok önemli görevlerin de olduğuna inanıyorum.

‘HER KONUYU GÖRÜŞTÜK’

Abdullah Gül’ün aday olup olmayacağı yönündeki bir soruya Bülent Arınç, “Her konuyu görüştük, açıklama yapmak istemiyorum” şeklinde cevap verdi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.