Arda Turan kokpite girmeye çalıştı

Arda Turan kokpite girmeye çalıştı

Futbolcu Arda Turan, gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmadan önce, uçağın kokpitine girmek istediği belirtildi. Talebi kabul edilmeyen Turan'ın THY Genel Müdürü'nü aradığı ortaya çıktı.

Makedonya maçı sonrası Gazeteci Bilal Meşe’ye saldıran Futbolcu Arda Turan’ın uçakta pilotlarla gerilim yaşadığı ortaya çıktı. Turan’ın uçuşta önce kokpite girmek istediği ancak pilotların buna izin vermediği öğrenildi.

Cumhuriyet Gazetesi’nden Sami Gürel’in haberine göre, uçağa bindikten sonra kokpite girmek isteyen Arda Turan’ın bu talebi pilotlar tarafından kabul edilmedi. Sonrasında Arda Turan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi aradı.  Özel uçuşla Üsküp’ten İtalya’nın Trieste kentine uçuş hazırlıkları yapan THY uçağında bu talebini Bilal Ekşi’ye ileten Arda Turan kokpite giremedi. Bilal Ekşi bu konuda kısıtlamalar olduğunu belirtti.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yeni düzenlemesine göre özel uçuş da olsa kokpite uçuş ekipleri dışında kimse giremiyor. Geçmişte özellikle bir çok futbolcu uçuş sırasında kokpite girerken son bir yıldır uçuş sırasında kokpite dışarıdan kimse alınmıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.