Araç karşı yola geçti: 3 ölü, 1 yaralı

Araç karşı yola geçti: 3 ölü, 1 yaralı

Konya’da karşı şeride geçen otomobille yolcu minibüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Otogar Kavşağı Alt Geçidi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 42 CNG 47 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçmesi sonucu Yeni Otogar-Kampüs seferini yapan Emre U. (26) idaresindeki 42 M 8373 plakalı yolcu minibüsüyle kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü ile aynı araçta bulunan Ayşegül Güder (26) ve Orhan Zaladin (33) ağır şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

112 Acil Sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen otomobilde bulunan üç kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Emre U. da ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan kazada çarpışmanın şiddetiyle otomobilin motor kısmı yola düşerken araç hurdaya döndü.

Otomobilde içki şişelerinin yola savrulması dikkat çekerken, bir adet pompalı tüfek de yola düştü. Olay yeri inceleme ekipleri tüfek üzerinde inceleme yaptı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı. Polisin ve savcının incelemelerinin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Ölen otomobil sürücüsünün kimliğinin belirlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.