Antep’te Kaza: 5 Yaralı

Antep’te Kaza: 5 Yaralı

Antep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı. 5 kişinin yaralandığı kazada, çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri ters dönerken, yaralılar ise yola savruldu.

Edinilen bilgiye göre, Antep 4. Organize Sanayi Bölgesi Vali Lütfullah Bilgin Bulvarı üzerinde seyir eden Necati P. idaresindeki 59 YT 501 plakalı otomobil, Süleyman K. idaresindeki 27 EA 174 plakalı araç ile çarpıştı. Kazada Süleyman K. idaresindeki araç ters dönerken, Süleyman K. ile Halil Abdullah K. yola savruldu. Kazanın şokunu atlatamayan ve kanlar içerisinde yaralılar çevrede toplanan vatandaşların şaşkın bakışları arasında bir süre 112 ambulanslarını bekledi. Diğer aracın sürücüsü Necati P ile aynı araçta bulunan Ahmet P. de kazada yaralandı.

Olay yerine gelen 112 ambulansı sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Antep’teki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.