Antalya’da kaybolan balıkçı Fethiye’de aranıyor

Antalya’da kaybolan balıkçı Fethiye’de aranıyor

Antalya'nın Kaş ilçesinde dört gün önce balık tutmak için girdiği çayda kaybolan balıkçıyı arama çalışmalarına Muğla’nın Fethiye ilçesinde devam edildi.

Edinilen bilgiye göre; Kaş’a bağlı Ova Mahallesi'nde yaşayan Emrah Köksal (22), 4 gün önce ağabeyiyle birlikte Muğla’nın Antalya ile sınırını çizen Eşen Çayı'na balık tutmaya gitti.

Kanal ağzı mevkiinde serdikleri ağı toplamak için çayın karşısına geçen Köksal, geri dönüşte suda kayboldu. Suyun bulanık olması nedeniyle gözden kaybolan Köksal, ağabeyi ve arkadaşlarının aramasına rağmen bulunamadı. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye gönderilen iki dalgıcın yanı sıra havadan da gün boyu yürütülen arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Arama çalışmasının 4'üncü gününde Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri de bölgeye sevk edildi. Ekipler, Eşen Çayı'nın iki yakasında da Köksal'ın cesedini aradı. Çayın denize karıştığı noktalarda da çalışma yürüten ekipler, havanın kararmasıyla çalışmayı sonlandırdı.

Kumluova Muhtarı Hilmi Deniz, bölgede yaşayan vatandaşların kış aylarında Eşen Çayı'na Yılan Balığı avlamaya gittiğini hatırlattı. Köksal'ın kardeşiyle balık tutmak için serilen ağı toplarken kaybolduğunu belirten Deniz, "Ağ attıkları yer çok derin değil ancak bazı noktalarda iş makineleri çalışma yaptığı için derin çukurlar oluşmuş. Emrah'ın kaybolduğu yerde de derin bir çukur varmış. Yüzmeyi bilmediği için de sudan çıkamamış" diye konuştu.

Çayda kaybolan Emrah Köksal'ın diğer kardeşi Salih Köksal ise durumu haber alır almaz gelip kardeşini aradığını ancak bulamadığını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.